Ted og Aurimas startede begge deres bartenderkarrierer som hobbyer, der senere blev deres professioner. Efter mange år i service- og barindustrien har begge partnere vundet store konkurrencer, titler og priser, og er endt med at forvandle deres passion til professionelle karrierer.

Med deres store kendskab og erfaring i den internationale cocktailindustri slog Ted og Aurimas sig sammen i begyndelsen af 2016 for at udvikle We got Spirit. Her er visionen at øge niveauet for cocktailcatering i Danmark. Med forskellige titler i internationale cocktailkonkurrencer skaber Ted og Aurimas kreative og innovative cocktails, der er berettiget en plads på menukortet hos prominente cocktailbarer. Nu bringer de to bartendere cocktailsene ud af barerne og hjem til dig. We got Spirits fokus er, at cocktailcateringen skal involvere gode spiritusser, friske ingredienser og fremragende service.

Aurimas

Mød Aurimas - Fra businessstudier i London til europaparlamentet i Bruxelles; Aurimas fandt sin passion for cocktailudvikling og servicelevering i København. Hans bartenderfærdigheder har bragt ham stor succes i cocktailkonkurrencer, som den prestigefyldte titel som Verdensmester i likørcocktails ved Marie Brizard i 2014. Fik vi nævnt, at han også er skandinavisk brandambassadør for Bulldog Gin?

Smil0%
Service0%
Cocktailudvikling0%
Ted

Mød Ted - I løbet af hans år i København har Ted studeret Service Management på Copenhagen Business School og samtidig arbejdet i cocktailbarer som Bar7 og Bar25 (Udnævnt Byens Bedste Cocktailbar af AOK i 2015). Han bærer titlen som Danmarks Bedste Bartender i 2015 og 2016, idet han har vundet to af de mest prestigefyldte cocktailkonkurrencer i Danmark – Diageo World Class og Danmarksmesterskabet i Klassisk Cocktail. Fik vi nævnt, at han også har sit eget konsulentfirma, Dako Consulting?

Smil0%
Service0%
Cocktailudvikling0%