Cocktailcatering

Vores dygtige og serviceorienterede bartendere leverer altid en ekstraordinær oplevelse til ethvert arrangement. Vi tilbyder et omfattende cocktailrepetoire med alt fra klassiske cocktails til moderne tvists toppet med flere prisvindende cocktails. Vi anvender kun råvarer og produkter af høj kvalitet for at sikre det bedste resultat.

Vi hjælper hellere end gerne med at bestemme hvilke cocktails, der passer til dit arrangement, ligesom vi også gerne tilpasser vores cocktails til arrangementets tema. Når vi har bestemt cocktailene, arrangerer vi gerne smagninger forudgående for arrangementet. Til arrangementet medbringer vi naturligvis alle produkter, ingredienser og udstyr. Ring eller skriv endelig til os, så vi sammen kan finde en passende løsning til dit arrangement.

Cocktailkurser

Med mere end et årtis erfaring på nogle af de bedste cocktailbarer i ind- og udland, samt træning af bartendere på prestigefyldte cocktailbarer og –klubber, tilbyder vi nu sjove og lærerige cocktailkurser for alle. Om du søger en underholdende og engagerende aktivitet for dig og dine venner, eller ønsker at imponere en kollega eller forretningspartner, kan vi komponere et cocktailkurser for dine behov.

Du behøver ikke at være en cocktailekspert for at deltage i kurserne; men vi lover, at du vil være en, når kurset er færdig. Ring eller skriv endelig til os, så vi sammen kan skabe et kursus, der passer til dine ønsker.

Spiritussmagninger

Til alle spirituselskere tilbyder vi sjove whisk(e)y-, rom-, gin- og agavesmagninger. Vi tror på kvalitet over kvantitet; at drikke mindre, men bedre. Til vores smagninger vil du smage seks forskelle kvalitetsspiritusser efter eget valg, få et indblik i den valgte spiritus historie og fremstilling, og til sidst være i stand til at skelne mellem forskellige slags under samme spirituskategori.

Vi kan tilpasse valget og antallet af spiritusser efter dine unikke ønsker eller forespørgsler. Ring eller skriv endelig til os, så vi kan målrette smagningen efter dine idéer og ønsker.