COCKTAIL CATERING TIL SOMMERFEST

 

Vores mobile bar er den bedste måde at sikre en succesfuld sommerfest for dit firma. Ved at booke en bartender til din sommerfest, kan vi garantere at baren bliver betjent med professionel manér. Cocktail catering til din sommerfest er det bedste valg!

 

Nyd din fest med opfriskende kolde drinks imens vores bartendere tager sig af resten. For at matche dine behov, vil vi hjælpe med planlægningen af cocktail menuen.

 

Du kan regne med en fremragende bartender service til din helt egen mobile bar!

Sommer cocktail with strawberries and cucumbers.

Vores dygtige bartendere og service-perfektionister sørger altid for en extraordinær oplevelse til dit event eller din fest.

 

Vi har et stort repetoire af forskellige cocktails, I kan vælge imellem lige fra old-school klassikere til drinks med moderne twists – topped med nogle af vores pris-vindende kreationer.

 

Vores firma er stolte af, altid at benytte højeste kvalitet i vores produktlinier for at give de bedste resultater til vores gæster bag baren.

 

Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, samt tilbyder før-event konsultering omkring tema, menu og smag og vi tilbyder desuden en pre-tasting, hvis I ønsker at test-smage vores kreationer inden jeres event.

cocktail catering til sommerfest

Book en bartender til dit event og få den fulde bartender løsning med velsmagende cocktails. Afhængigt af anledning til dit event, kan vi justere den perfekte cocktail menu til din fest.

 

Med en af vores bartendereksperter får du den fulde cocktail catering løsning. Denne særlige service vil imponere dine gæster og løfte din fest til et helt nyt niveau.

Næsten alle vores drinks kan laves i andre versioner uden alkohol – husk at spørge i god tid, så vi kan forberede noget lækkert til dem der ikke drikker.

Call Now Button