cateringlogowgs
Cocktailkursus

Cocktail Catering

COCKTAIL CATERING

 

Vores dygtige bartendere og service-perfektionister sørger altid for en extraordinær oplevelse til dit event eller din fest.

Vi har et stort repetoire af forskellige cocktails, I kan vælge imellem lige fra old-school klassikere til drinks med moderne twists – topped med nogle af vores pris-vindende kreationer.

Vi er stolte af, altid at benytte højeste kvalitet i vores produktlinier for at give de bedste resultater til vores gæster bag baren.

Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, samt tilbyder før-event konsultering omkring tema, menu og smag og vi tilbyder desuden en pre-tasting, hvis I ønsker at test-smage vores kreationer inden jeres event.

COCKTAILKURSUS

COCKTAILKURSUS

 

Med mere end 10-års erfaring i mixologi og bartendertræning for prætentiøse cocktailbarer og natklubber, tilbyder vi nu vores underholdende og informative cocktailkurser for dig og dine venner.

 

Hvadend du ønsker en legende aktivitet til polterabend, fødselsdag eller firmafest eller du ønsker at imponere en forretningspartner, så er et cocktailkursus hos I Got Spirit den helt rigtige aktivitet at tilbyde dine gæster.

Du behøver ikke være cocktail connaiseur for at deltage, men du vil helt sikkert forblive én efter at have deltaget på vores kurser.

Gå til vores kontakt-side og få tilbudt en skarp pris, der imødekommer jeres behov.

SMAGNING

SMAGNING

 

Til alle spiritus-elskere tilbyder vi nu whisk(e)y, rom, gin og agave-smagninger tilvalgt direkte på jeres lokation. Vi tror på kvalitet over kvantitet; at drinke mindre men bedre. Til vores tasting, vil du få et smagning på 6 premium-kvalitets spiritusser, få et glimt af deres historie og lære hvordan man drikker korrekt ift. spiritusvalget.

Herudover vil du lære at kende forskel på spiritus, lære stilarter at kende og få tilhørende historie og læring omkring dem samtidig.

Vi har allerede samlet nogle specifikke smagninger i veludførte pakker, men vi tager glædeligt imod særlige ønsker indenfor andre genrer eller specielle brands, hvis I ønsker viden om dem.

Kontakt os i dag og få jeres tilbud

Call Now Button