COCKTAIL CATERING TIL BRYLLUP

Til livets vigtigste fest kan du booke en cocktail catering! Lej en bartender til dit bryllup for at fuldende din specielle fest. Vi er meget opmærksomme på at bryllup er en helt speciel dag, hvilket er grunden til at vores bartender vil medbringe alt I behøver til jeres fest. Cocktail catering til bryllup er det bedste valg!

Før I bestemmer jer for cocktail menuen, kan I booke en cocktail smagning for at finde det perfekte match. Vi sørger for alt til en cocktail smagning – alkohol, glas og en vinekspert – for at garantere din læring om diverse alkohol. Vores firma tilbyder vores bartender service til fester på op til flere hundrede mennesker.

Vi tilbyder gerne at opsøge jer og afholde et planlægningsmøde inden brylluppet eller blot at besøge området, hvor baren vil befinde sig. Vi bestemmer i samarbejde med dig, hvilke cocktails der skal stå på menuen. Der vil naturligvis også være mulighed for alkoholfrie cocktails til gæster, der foretrækker dette.

Du kan booke en cocktail catering til bryllup - dit livets vigtigste fest

Nogle af vores bartendere har 8-12 års erfaring i servicebranchen, og andre har endvidere vundet prestigefyldte cocktail konkurrencer både lokalt og i udlandet. Kontakt os i dag og få et tilbud!

 

Med en af vores bartender eksperter, får du den fulde cocktail catering løsning, der vil imponere dine gæster og opløfte din fest til et helt nyt niveau.

 

Vores bartender team medbringer alle midler til din cocktail catering – fra den mobile bar til sugerør. Sådan garanterer vi, at du kan fokusere på at nyde din særlige dag.

Call Now Button