Vores Priser

cateringlogowgs
Cocktailkursus

Cocktail Catering

COCKTAIL CATERING

 

Vores dygtige bartendere og service-perfektionister sørger altid for en extraordinær oplevelse til dit event eller din fest.

Vi har et stort repetoire af forskellige cocktails, I kan vælge imellem lige fra old-school klassikere til drinks med moderne twists – topped med nogle af vores pris-vindende kreationer.

Vi er stolte af, altid at benytte højeste kvalitet i vores produktlinier for at give de bedste resultater til vores gæster bag baren.

Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, samt tilbyder før-event konsultering omkring tema, menu og smag og vi tilbyder desuden en pre-tasting, hvis I ønsker at test-smage vores kreationer inden jeres event.

Fri cocktailbar under barens åbning, alle produkter, udstyr og cocktail specialiteter medbragt.

Priser varierer udfra servicens længde samt antallet af gæster. Vores minimums-booking ligger på 4-timer. Kontakt os og få dit tilbud allerede i dag.

20 – 50 PERSONER
100 DKK PER PERSON PR TIME

51 – 100 PERSONER
95 DKK PER PERSON PR TIME

101 – 150 PERSONER
90 DKK PER PERSON PR TIME

+150 PERSONER
85 DKK PER PERSON PR TIME

COCKTAILKURSUS

PRISER PÅ COCKTAILKURSUS

 

Med over 10-års erfaring indenfor mixologi og bartending bag prestigefyldte cocktailbarer og natklubber, tilbyder vi nu vores underholdende og informative cocktailkurser for alle.

Hvadend du søger en udfordrende aktivitet til jeres næste polterabend eller firmafest eller vil imponere klienter til julefrokost, så har vi et lærerigt cocktailkursus, der passer til jer.

Du behøver ikke være specialist eller have særlig erfaring for at være med. Kurset er for alle og du vil helt sikkert have den fornødne viden og læring efter at have deltager.

Kontakt os allerede i dag og få en skarp pris til dit event.

 Du vil begynde dit cocktailkursus med et glas champagne og alle deltagere vil blive oplært i at lave 3 forskellige cocktails.

Der vil endvidere blive demonstreret diverse bartender-teknikker.

Vi vil sørge for alle midler til cocktail kurset – ingredienser, glas, bar osv. Kontakt os i dag og få et tilbud!

9 – 12 PERSONER
450 DKK PER PERSON PR COURSE

13 – 20 PERSONER
425 DKK PER PERSON PR COURSE

21 – 35 PERSONER
375 DKK PER PERSON PR COURSE

+35 PERSONER
345 DKK PER PERSON PR COURSE

SMAGNING

SMAGNING

 

Til alle spiritus-elskere tilbyder vi nu whisk(e)y, rom, gin og agave-smagninger tilvalgt direkte på jeres lokation. Vi tror på kvalitet over kvantitet; at drinke mindre men bedre. Til vores tasting, vil du få et smagning på 6 premium-kvalitets spiritusser, få et glimt af deres historie og lære hvordan man drikker korrekt ift. spiritusvalget.

Herudover vil du lære at kende forskel på spiritus, lære stilarter at kende og få tilhørende historie og læring omkring dem samtidig.

Vi har allerede samlet nogle specifikke smagninger i veludførte pakker, men vi tager glædeligt imod særlige ønsker indenfor andre genrer eller specielle brands, hvis I ønsker viden om dem.

Kontakt os i dag og få jeres tilbud

 Vi medbringer alt – spiritus, glas og en sommelier – for at sikre, at du lærer om forskellige åndefamilier.

Kontakt os i dag og få et tilbud.

8 – 12 PERSONER
425 DKK PER PERSON PR SMAGNING

13 – 20 PERSONER
390 DKK PER PERSON PR SMAGNING

21 – 35 PERSONER
375 DKK PER PERSON PR SMAGNING

+35 PERSONER
350 DKK PER PERSON PR SMAGNING

Call Now Button