COCKTAIL CATERING TIL JULEFROKOST

Lej en bartender til din julefrokost og nyd vores velsmagende cocktails.

 

En cocktail catering bar pifter festen yderligere op til en stemningsfyldt julefrokost, og cocktail menuen kan justeres ud fra dine personlige ønsker. Alt du skal gøre er at forberede lokalet, hvorefter vores team vil opsætte din cocktail catering bar og gøre det hele klar for dig.

 

Vi garanterer at vores bartender service til din julefrokost, vil være en mindeværdig oplevelse for alle som er med.

Bestil cocktail catering til julefrokost
cocktail catering til julefrokost

Book en bartender til dit event og få den fulde bartender løsning med velsmagende cocktails. Afhængigt af anledning til dit event, kan vi justere den perfekte cocktail menu til din fest.

 

Med en af vores bartender eksperter, får du den fulde cocktail catering løsning, der vil imponere dine gæster og opløfte din fest til et helt nyt niveau.

 

Vi tilbyder vores bartender service til grupper på op til flere hundrede mennesker.

 

Vores bartender team medbringer alle midler til din cocktail catering – fra den mobile bar til sugerør. Sådan garanterer vi at du kan fokusere på at nyde din firmafest.

 

Vores dygtige bartendere og service-perfektionister sørger altid for en extraordinær oplevelse til dit event eller din fest.

 

Vi har et stort repetoire af forskellige cocktails, I kan vælge imellem lige fra old-school klassikere til drinks med moderne twists – topped med nogle af vores pris-vindende kreationer.

 

Vores virksomhed er stolt af altid at bruge den højeste kvalitet i vores produktlinjer. Vi plejer altid at give de bedste resultater til vores gæster bag baren.

 

Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, og tilbyder forudgående konsultation om tema, menu og smag. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere en forsmagning, hvis du vil prøvesmage vores kreationer inden dit arrangement.

Call Now Button